Mobil: +36-20-564-4415

Fakultatív programok

Alanya városlátogatás hajókirándulással

A kiránduláson lehetőségünk lesz megismerni Alanya nevezetességeit, mely a Torosz-hegység lábánál fekszik. Kipróbálhatjuk a libegőt, ami az alanyai várhoz visz el minket. Számos fényképet készíthetünk, majd felfrissülhetünk az Oba patakban, vagy ha éppen egy kis horgászásra vágyunk erre is van lehetőség. Végül egy másfél órás szabadprogram tárul elénk, ahol átadhatjuk magunkat a török bazárok világának.

Alanya városnézés este

Ezt a programot kimondottan azoknak találták ki, akik inkább este indulnának útnak a város felfedezésére. A kirándulás kereteink belül felmegyünk a Seyirhez azaz a kilátóteraszhoz, ahol elénk tárul az egész város. Az alanyai vár természetesen szerepel a programok között, hiszen ha már itt vagyunk nem szabad kihagyni. Végül egy két órás szabadprogram vár ránk, ahol vásárolhatunk a bazárokban és elmerülhetünk a forgatagban.

Alanya hajókirándulás

A nyaralások során nagyon kedveltek a hajókázások, és ezt itt sincsen máshogy. Alanya környékén lehetőség van egy csodás kirándulásra, ahol rengeteg programmal, fürdőzéssel várják a hajókázni vágyókat.

Alanya VIP Boat

Egy nagyon különleges kirándulás egy kisebb méretű max 12 fős hajóval, ahol igazán luxusként élhetjük meg a kirándulásunkat.

Alanya esti hajókirándulás

Alanya város kikötőjéből hajózunk ki az esti órákban, ahol a naplemente káprázatos fénye mellett egy igazi íncsiklandozó vacsorát fogyaszthatunk el.

Kemer hajókirándulás

Az egész napos kirándulás folyamán egy csodálatos részét tekinthetjük meg a Földközi tengernek. A bátrabbak akár úszhatnak is a tengerben.

Családi olimpia

A családoknak is lehetőségük van egy igazán aktív kiránduláson részt venni, ahol a gyerekek egy pillanatot nem unatkoznak. Számos sportágban kipróbálhatják magukat, majd a nap fénypontja, mikor egy igazi katamaránon lehet kalandtúrázni.

Sealanya programok

Nagyon izgalmas programlehetőség, melyben a strandok által nyújtott pihenést vegyíthetjük az emlősök életének a megismerésével. Lehetőségünk nyílik búvárkodni egy 7 méter mélységű medencében, ahol lenyűgöző látvány tárul elénk. Megnézhetjük a delfin show-t, ahol fókák és delfinek mutatják meg produkcióikat, majd ha van hozzá kedvünk és bátorságunk, akkor úszhatunk is akár a delfinekkel.

Side városnézés este

Side egy lenyűgöző város, melynek az éjszakai pompáját is érdemes megnézni. Lehetőség lesz meglátogatni a város mecsetét, ahol betekintést nyerhetünk a muzulmán vallásba. A rengeteg római korból fent maradt ékköveket is meg lehet tekinteni, ilyen például az oszlopos út, a római kori színház vagy a Dionüszosz templom romjai.

Mangavat és a nagy bazár

Hajókázzunk ki egyótt a Mangavat folyóra, ahol gyönyörű tájon kalauzolnak el minket. Láthatunk apró teknősöket. akik napoznak a fáknak a törzsein. Szabad program keretein belül csobbanhatunk a folyó és a tenger találkozásában. Majd a délután folyamán a Nagy Bazárba látogatunk el, ahol a helyi termékekkel lehet megismerkedni.

Török emlékek

A Toros hegység történelmi selyemútján tesszük meg az egész napos kirándulásunkat, ahol a nevezetességeket fogjuk megtekinteni. Ellátogatunk a Sarihacilar faluba, ahol egy 800 éves mecset várja az odalátogatókat. Számos kis falunk keresztül haladva eljutunk a világ harmadik legnagyobb barlangtavához, ahol csónakázásra is lesz lehetőség.

Konya, a mevalani dervis otthona

Egész napos kirándulásunk alkalmával Törökország egyik legrégebben lakott területére érkezünk. Útba ejtjük Sille falut, ahol egy körülbelül 3000 éves templomot tekintünk meg. Tovább haladva a Mevlana múzeum felé vesszük az utunkat. Ebédelési lehetőség Konya városában lesz. Délután ellátogatunk Európa legnagyobb lepke kertjébe.

Zöld-kanyon

Ez egy izgalmas és egyben pihentető élmény a természetben. Egész napos hajókirándulás vár a résztvevőkre. melyet csodálatos sziklafalakkal körülvett zöld színű tavon tehetjük meg.

Pamukkale

Ez az a hely Törökországban, melyről már biztos mindenki látott már képet, és nem hitt a szemének, hogy ez tényleg egy forrásvíz által létrehozott természeti képződmény. Ma már a hely az UNESCO világörökség részét képezi, hiszen egyáltalán nem mindennapi dologról beszélünk. A hófehér mészkövön lefolyó forrásvíz akár a 35 Celsius fokot is elérheti. Kellemes kikapcsolódást jelent, ebben a vízben megmártózni, vagy a híres Kleopátra fürdőt kipróbálni, ahol elsüllyedt romok felett úszkálhatunk.

Demre & Myra & Kekova

A kirándulás alkalmával a líkai part mentén haladunk végig és jutunk Myra városába, ahol a különleges temetkezési szokásokról tudhatunk meg többet, valamint megnézhetjük az ókori színházat. Meglátogatjuk Demre városát, ami egykoron Szent Miklósnak nyújtott otthont. Délutáni programként egy különleges üvegaljú hajóval folytatjuk utunkat, hogy megtekintsük az elsüllyedt várost. Kekova partjánál fürdőzési lehetőség biztosított.

Isztambul városlátogatás repülővel (1 napos)

Isztambul volt a Török birodalom központja, mely a sok ezer évre visszanyúló történelmének köszönhetően rengeteg látványossággal, látnivalóval és érdekességgel várja az oda utazó turistákat. Ha ott járunk feltétlenül nézzük meg a Topkapi palotát, ahol régen a szultánok lakhelye kapott otthont. Számos épület már nem a teljes díszében pompázik, hiszen az idő ezeken is rendesen meglátszik. Ettől függetlenül egy fantasztikus időutazáson mehetünk keresztül. Hajókázhatunk a Boszporusz szoroson vagy vásárolhatunk a Bazárban is.

Izrael

Izrael egy nagyon érdekes és izgalmas hely, hiszen egyszerre található meg benne a rengeteg történelmi műemlék és a vallás keveredése egyaránt. Jeruzsálem több vallás szerint is szent hely, ahol megnézhetjük a Siratófalat, a Szikla-mecsetet vagy akár a Via Dolorosát. Ellátogathatunk Betlehembe, Jézus születésének városába, vagy megmártózhatunk a világon egyedülálló különlegességben a Holt-tengerben.

Kappadókia repülővel vagy busszal

Kappadókia nem más, mint a természet alkotta csoda, melyben a vulkánkitörések kezdték meg a munkálatokat, majd végül emberi kéz fejezte be. A hely érdekessége még a föld alatti városok, amelyek egyikét meg is tekinthetjük.

Búvárkodás

Ha már Antalyaban járunk érdemes rávennünk magunkat

a búvárkodásra. Lenyűgöző színpompa tárul elénk a víz alatt, mely már az első alkalommal rabul ejt minket. Kezdőként is bátran vegyünk részt benne, ne habozzunk, éljük át együtt ezt a lehetőséget.

Antalya városnézés este

Az estét a Karpuz Kaldiran vízesés meglátogatásával indítjuk, ahonnan az óváros felé vesszük az irányt. Itt szabadprogram keretein belül mindenki felfedezheti a helyi látnivalókat. Érdemes meglátogatni a helyi bazárokat és igazi kézzel készített szuveníreket vásárolni.

Aquarium és Antalya városnézés este

Első állomásunk az híres akvárium lesz, mely után a Karpuz Kaldiran vízeséshez megyünk el. Később az óváros csodálatos utcáin sétálva fedezhetjük fel a helyi látnivalókat és vásárolhatunk a bazárokban.

Aquarium

Antalya híres akváriuma hatalmas területen fekszik, melyben elénk tárul egy csodálatos víz alatti világ. Európa leghosszabb víz alatti alagútján sétálva teljesen elfeledkezhetünk mindenről és csak a körülöttünk lévő dolgokra koncentrálunk.

Land of Legends

A Legendák parkjába csak úgy érdemes menni, ha egy egész napot erre szánunk. Családok igen kedvelt programja, hiszen ott lehet csúszdázni, úszni vagy akár csak pihenni is. Rengeteg csúszda és medence található, delfinárium vagy akár fókák, de az egyik legizgalmasabb élmény a vízi hullámvasút.

Hamam

Ha már Törökország, akkor törökfürdő. Érdemes ellátogatni ide, ahol a feltöltődés biztosított. A 2 órás kezelés alatt rengeteg testileg és lelkileg frissítő kezelésen esünk át. A pezsgőfürdőt feltétlenül ki kell próbálni és a szaunában pedig megszabadulni a méreganyagoktól.

Rafting

Aki szereti az élményekkel teli extrém túrákat, azoknak feltétlenül részt kell venni ezen a kiránduláson. A Beskonak folyó habjai között körülbelül 15 km hosszan haladunk le folyamatosan a túránk során.

Jeep szafari és Rafting

Két izgalmas program párosul egymással, így biztos, hogy élményben nem lesz hiány. A török Riviéra csodálatos tájait felfedezhetjük és gyönyörködhetünk benne.

Jeep túra

Terepjáróval járjuk be a térség varázslatos tájait, melyet a szafari utakon haladva fedezhetünk fel. A kanyargó és kalandos utunk során eljutunk a Taurus hegység csúcsára is. Ha egy kis felfrissülésre vágyunk kirándulásunk alkalmával erre is lesz lehetőség a folyó vízében.

Quad Szafari

Két órás izgalmas quad túra alkalmával felejthetetlen élményeket szerezhetünk.

Éjszakai Szafari

Éjszaka is érdemes megtekinteni ezt a gyönyörű tájat, melyben nappal már gyönyörködhettünk.

Sapadere

Barangoljunk el egy varázslatos kanyon nyújtotta kirándulásra, mely Alanyától nem messze helyezkedik el. A bátrabbak akár meg is mártózhatnak a jéghideg vízben. Megismerkedhetünk egy helyi családdal és az ő életükkel.

Buggy

Ez egy igazán poros és sáros program, de még azok is imádják, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel, hiszen ők is vezethetik a buggy-kat.

Anatólia tüze

Egy esti zenés táncos program, ahol különböző kultúrák találkoznak egy helyen.

Sea to Sky

Ha már ott járunk, próbáljuk ki Európa leghosszabb felvonóját, mely a napsütötte tengerpartról egészen a havas hegytetőig visz minket.

Privát shopping

Előre egyeztetett időpontban a kinézett boltok privát buszt küldenek értünk, mely elvisz minket vásárlásunk helyére.